Jagt Journal
Bo Simonsen
2012

Oktober
9. - 12. oktober. Afsted over middag med Herren Hauge bag rattet. Målet var en jagt øst for Berlin. Oberförsterei Hammer var arrangør af jagterne. Det drejede sig om 3 jagter i alt. Den første jagt var i Birch holst, derefter Buch holst og endelig i en anden del af Birch holst. Udover vores lille selskab var der dog også en del flere danskere. Vi holdt os dog på god afstand, så de havde mulighed for, at dufolde sig efter behov. Første dag var ganske spændende. Jeg fik en Frisling for. Dog var afstanden 160 meter og parolen havde dikteret maks 100 meter. forhåbentlig er der mere held næste gang. Paraden var dog ganske imponerende.Anden dagen bød på et stk. dåvildt i højt tempo på en smal skovsti. Igen forblev kuglen i kammeret. Andre havde dog mere held. Hauge leverede 2 stk. råvildt en rå og et lam. Det indebragte den eftertragtede kvist til hatten.
Den sidste jagt i denne omgang. Blev sat af på det mest perfekte sted. en stor smuk eng foran mig. En ældre dansk jæger blev sat af i den modsatte ende af engen. Han havde dog ikke så meget tysk sprogører, at han havde opfanget hvor jeg sad, så han leverede en kronkalv skudt i retning af mit tårn. At han så havde kunstige hofter og selv var i stand til, at brække sit eget vildt, var vist bare prikken over i'et. Af hensyn til min guide brækkede jeg det dog for ham så vi kunne komme videre.

Forplejning på jagtene var som sædvanlig soldi varm tysk fodder. Godt og hyggeligt efter en del timer i skoven. Hvis man prøver med sit bedste tysk er tyskerne meget venlige og vil meget gerne snakke. Efter lidt afsked gik turen igen vest og nord på. Var hjemme før midnat incl. den obligatoriske "curry würst mit pommes".

Vi boede på et hotel ca. 40 km fra hvor jagterne foregik.

Hotel Esplanade Resort & Spa

Seestraße 49
15526 Bad Saarow

 
ForsideDanmarkSverigeTysklandCanada - BCSkotland