Jagt Journal
Bo Simonsen
2014

Maj:
Bukkejagten i Skindbjerglund gav ikke meget. Grundet arbejde blev det kun få gange og uden udbytte.

Oktober:

11. Hagljagt ved Navnsø. Frokost i flyveklubben. Uendelig mange bekasiner var oppe at flyve. Der blev dog kun skudt en enkelt.

22. Riffeljagt i Toftskov. Pürch i selskab med Rene. Var igang fra solopgang til 15.30. Skød en stor kronkalv. Tak til Aage V. Jensen fonden for invitationen. Pragtfuld dag.
 
25. Hagljagt ved Navnsø. En ræv blev skudt ved, den øverste mose. Der blev igen set masser af ænder og bekasin.


 November:

 8. Hagljagt Navnsø. Sidste fællesjagt så en del bekkasiner og hare, rådyr. Intet kom dog til skud.


December:

 6. Riffeljagt i Skindbjerglund. Der blev set en stor mængde af dyr, men intet blev skudt. Sad i engen. Der kom dog en harre forbi, men bevæbnet med 300 Win Mag gav det dog ingen mening. 

 

28. Var inviteret på jagt af Kjeld ved Lovens bredning. Iskold, men hyggelig jagt. Der blev skudt en enkelt sneppe.

30. Riffeljagt i Skindbjerglund. Stigen fra engen var flyttet op til det øverste stykke. Der er sjældent set så meget råvildt. Der blev formentlig set 30 stk. Ialt blev der skudt 9 stk, heraf var jeg ansvarlig for 4 stk(2 lam og 2 rå) og Frank for 3 stk. Kunne have skudt yderligere 6 stk, men valgte at stoppe, da de 4 var skudt.Januar:

 4. Jagt hos Per Seedorff. Jagten var i diverse småskove og levende hegn. En enkel rå kom på skudhold, men hunden var al for tæ på, så skudet blev ikke afgivet. Ganske hyggelig jagt. Lidt fasaner blev lettet, men havde mere lyst il a flyve ind over naboens mark.

17. Jagt i Hadsund jagtforening. Ialt 10 deltager, heraf 3 med hund. Der var en del fasaner, men de havde bestemt ikke lys til, at komme op og flyve. Det endte med en tom parade. Afslutningen var dog fin med gule ærter og god snak. 

 

 
ForsideDanmarkSverigeTysklandCanada - BCSkotland