Jagt Journal
Bo Simonsen
2015

Maj:
Bukkejagten i Skindbjerglund gav ikke meget. En ræveunge blev dog nedlagt.

Derudover  15 stk. råger i forbindelse med rågereguleringen i Hadsund.

September:

Jonas var med på Bekkasin jagt ved Navnsø en gang hvor vi var i selskab med Findinge og en gaang hvor jeg havde ham med alene. Begge gange lettede han 10- 15 stk dobbeltbekkasiner. En bekkasin skudt på hver jagt.Oktober:

3. første jagt i Navnsø. Gik igennem med Jonas. Store mængder af Bekkasiner, 3 stk til paraden. Derdover blev der lettet 2 stk hare. Michael Mai, Kristian Skanborg, Nicholas samt Grethe Straus og John havde jeg med som gæster. Fint selskab.

18. Med riffel i Skindbjerglund. Et stk. ræv afstand 120 meter, cal. 300 win mag.


 

24. Navnsø
Udbyttet blev en rå, 2 stk harer, 1 dobbeltbekkasin. Jonas udførte et pænt stykke arbejde, omend hans søg bestemt ikke bliver mindre. Nicky leverede bekkasinen.

November:

14. Kronheden, Ulfborg
Et besøg i det vestjyske gav mulighed for en lille krondyrjagt hos Henrik. Målet var en kalv, den kom dog ikke ud, men hyggeligt det var det.

15. Navnsø
4 hunde og 12 skytter, endnu engang afsted som driver sammen med Jonas. 7-8 dyr blev lettet samt en harre. Desværre sov skyttekæden

22. Skindbjerglund
Henrik, Lars og undertegnede med vores 2 hunde. Fin lille gåtur. Henrik nedlagde en hare og hundene var flere gange på råvildtet.

28. Hadsund
Der blev nedlagt tre dyr; et lam en stor rå og en buk. Desuden en krage og en kok. Ny jagtleder, der drev af i den modsatte rækkefølge. En ny måde at gøre det på, hvilket sendte dyrene ud over naboens mark, men godt forsøg.

December:

5. Skindbjerglund
Riffeljagt i Skindbjerglund. Vejret var blæsende og regnfuldt. Nickey skød et bukke lam, det eneste vildt der blev skudt. Jonas og Chillie tog sig af drevet sammen med dere 2 noget trætte hundefører.

19. Skindbjerglund
Hr. Findinge, Alexander og jeg havde et par gode timer i skoven. Jonas var bestemt meget aktiv, han var på 6 dyr, der dog ikke endte i vores retning. Henrik fik sig en sneppe. En rigtig hyggelig tur.

20. Klim klitplantage
Peter Kristensen havde inviteret på krondyrsjagt i Klim. På vej mod tårnet kom jeg forbi en hind med kalv. Det skulle så blive det eneste kronvildt vi overhovedet fik set.Derudover var der en ræv på 300 meters afstand i fuld fart og en hare med et par hunde efter sig. Begge firk naturligvis frit lejde.

27. Skindbjerglund
Riffeljagt Michael Andreasen fra Samsø var med som gæst. Vejret var ikke for godt, regn og blæst. Dyrene tryggede sig meget. Der blev set relativt få dyr og kun et enkelt dyr blev skudt af en af vores gæster, der måtte dog en eftersøgning til med hjælp fra Jens Lindstrøm inden, den var på plads.

Januar:

1. Skindbjerglund
Lars, Henrik og undertegnede var en tur i Skindbjerglund med riffel. Der er formentlig en lille rudel kronvildt her. Udover vi har set 3 hinder og 2 kalve et par gange, så var der også spor efter dyrene i form af skrab.

2. Klim Klitplantage
Inviteret på krondyrsjagt af Peter Kristensen i 2 dage.Der blev intet skudt, men så dog 2 rådyr gå bag nabotårnet, uden at det forstyrede skytten. Tårnet; nr 21 var placeret op af en brak mark, men også lige i vinden. Det var ikke bare koldt, det var rigtig koldt.3. Klim Klitplantage
Denne gang blev, der skudt to rådyr - derudover en del forbiskud. Ikke imponerende. Denne gang var jeg i tårn 16, også et sted med frisk vind, selv iklædt en overlevelsesdragt var der køligt.Det er dog et meget hyggelig konsortie. 


  6. Livø
Inviteret til reguleringsjagt af naturstyrelsen. På første såt skød jeg dels en då og dels en rå. Fik set rigtig meget vildt. Dagen endte dog lidt træls, da jeg styrtede ned med en stige i forbindelse med den sidste såt. Super tur.


Udsigten fra 2. såt i nordenden af øen.

 


 
ForsideDanmarkSverigeTysklandCanada - BCSkotland