Jagt Journal
Bo Simonsen
2008
Maj:
19. En buk så smuk.

Oktober:

5. Hadsund

11. Jenle

18. Skindbjerglund

25. Vesthimmerlands flyveplads

November:

1. Skindbjerglund var endnu en gang rammen om vores jagt. Peter Momme og Christian fra Fyn var med som gæster. Deet var en af de dage, hvor der var vildt overalt. Christian blev på den sidste såt placeret på en hjørnepost ned mod engen. En rå springer frem og Christian skyder. Da han senere kommer ned for at se til sit dyr, er der ikke kun  én, men hele 2 dyr er fældet med samme skud. Noget usædvanligt.

2. Jenle

8. Hadsund

9. Vesthimmerlands flyveplads. Så gik turen til Års. Først et kedeligt drev på riffelbanen. En enkelt fasan kom dovent flyvende ind over skyttekæden. På trods af lav fart slap den dog igennem i fin stil. Derefter var der afgang til flyvepladsen. Placeret sammen med 2 ældre skytter, der begge havde høje tanker om egen formåen, ventede jeg på jagten gik igang. Med ét skød de to ældre herrer hver to skud, uden jeg dog kunne se hvad der blev skudt efter. Lidt efter blev det dog klart, da der kom en hare løbende i højt tempo. Et enkelt skud og jeg havde gjort den klar til paraden.

15. Skindbjerglund. I selskab med Peter Momme, Peter Larsen og Anders Andersen
 blev det en fin jagt. Nicholas var med og stod sammen med mig på post. Da såt nr. 2 gik igang var der pludselig liv overalt. En rå kom i et tempo som jeg sjældent har set lignende. På en afstand af 12 meter i rent sideskud var tempo, dog ikke tilstrækkeligt. Hendes dage endte på paraden.

20. - 21. Klosterheden

30. Hadsund

December:

6. Vesthimmerlands flyveplads - gule ærter

7. Egeskov

26. Skindbjerglund - med Lars Hauge og en hund.

Januar:

4. Rævejagt i Hadsund

10. Jenle

11. Kjeld i nærheden af Gatten. Skød 2 stk. råvildt.


 

 


 
ForsideDanmarkSverigeTysklandCanada - BCSkotland