Jagt Journal
Bo Simonsen
2009
Maj:
16.

Oktober:

3. Hvidbjerg

4. Hadsund

10. Egeskov. Bidrog med 2 gumpetunge gråænder til paraden. Selskabet var dog meget hyggeligt og der var bestemt ikke mangel på vildt på denne jagt.
 

18. Skindbjerglund. Med besøg fra det vestjyske blev det en ganske god jagt. Det lykkedes for Henrik Hansen at nedlægge en smuk seksender. Vejret var fint og såterne blev afviklet en efter en uden de store udfordringer.

24. Hadsund

November:

7. Hvidbjerg

8. Hadsund

14. Skindbjerglund. Finn Reinholdt og Steen Sørensen fra Hvidbjerg deltog. Der kom vildt på paraden i form af et rådyr. Dyret havde været i hegnet tidligere og fået en del skader. Godt at det fik en ende. Endnu en gang havde vi "glæden" af naboejendommes løse hunde. Det ville være rart for vildtets skyld at den form for løsdrift blev begrænset.

15. Så blev jeg inviteret med til Sevel. En dag i marker og små skove. Vi startede dog i en majsmark med masser af fasaner. Var der mudder, bestemt - helt op til kanten af støvlen. Var der fasaner, bestemt - og ikke udsatte tamme høns, men rigtig velflyvende dyr. Det lykkedes da også for mig at nedlægge en kok.

22. Undervisnings jagt i Hadsund. Ideen var at nyjægere skulle få en god oplevelse. Der var dog kun mødt enkelte nye op. De fik dog alle en god dag i skoven. Der blev skudt 2 dyr og de gode nimrødder fik lejligheden til, at brække et dyr.

28. Skindbjerglund med en gammel klassekammerat; Troels kom og deltog. Meget hyggeligt med en erfaren jæger på besøg. Derudover kom Kjeld og Frank. Kjeld's hund var som altid velgående. Gad vide om, det er træningen der gør forskellen ;-)

December:

5. Hvidbjerg med efterfølgende andejagt hos Anders Riis. Andejagten forgik som et aftentræk. En herlig oplevelse. Området omkring søen var utrolig fyldt med liv & mudder. De grønne gummistøvler blev gang på gang udfordret til grænsen. Efter jagten var der tændt op i jagthytten og varmen indfandt sig hurtigt i knoglerne igen.

12. Hadsund

19. Jenle Plantage

28. Hvidbjerg

Januar:

2. Skindbjerglund sidste jagt her i år gav besøg af mange gode jægere. Andrs Riis kom fra den anden side af Skive, Kristian fra Tjele og min gamle Kollega Kim Meldgaard havde alle fundet vejen til Skindbjerglund. Frokosten var forberedt og Peter Tandrup havde alt klar da vi kom tilbage. Et enkelt dyr blev det til. Dog blev der set utrolig meget vildt, der manglede bare det sidste held.

3. Rævejagt - Gule ærter i Hadsund. Peter Poulsen havde været igang med de store gryder. Der var ganske enkelt rigeligt af gule ærter. Vejret var noget gråt og kedeligt og ikke mange fugle fik lyst til, at komme op og flyve. Det resulterede i en tom parade.

9. Hvidbjerg sluttede årets jagt af. Et enkelt stykke råvildt blev det dog til. Vejret var bestemt ikke for varmt og min beklædning var nok også i underkanten. Det resulterede i en noget kold jæger. Selskabet var dog som altid hyggeligt og jagten velorganiseret.

 


 
ForsideDanmarkSverigeTysklandCanada - BCSkotland