Jagt Journal
Bo Simonsen
2010

Maj:
Den 16. maj burde jo altid være reserveret til jagt, men når man nu samtidig finder flyvning meget interessant, så kan bukke premieren jo godt blive udsat lidt. Den 17. og den 18. blev til et par smukke aftner omend bukken lod vente på sig. Der skulle dog blive juni inden bukken kom med hjem en stille søndag morgen.

Oktober:

2. Så var det af sted til Hvidbjerg. Menuen var som sædvanlig gule ærter med tilbehør, men inden da var der heldigvis en fin jagt, enda med et dyr og en ræv på paraden.

3. Hadsund jagtforening startede igen året op med fuldt hus af jægere. Masser af forventninger, men en meget begrænset parade. En enkelt fasankok fandt dog vej til paraden.

17. Skindbjerglund

24. Hadsund

November:

6. Skindbjerg. Vejret var pragtfuldt. Alle dyrene var ude og snepperne var ankommet. Der var ladet med 1'er hagl så jeg var klar til selv skudstærkt råvildt. Det skulle dog gå anderledes. På den næstsidste såt kom sneppen flyvende. Ganske få hagl ramte, men alt rigeligt til at jeg kunne levere en sneppe til paraden.

7. Hadsund

21. Hadsund

December:

4. Skindbjerglund

12. Hadsund
 

 


28. Egeskov på fyn lagde jorde til endnu en hyggelig jagt. Christian havde inviteret på jagt. Parole lød på alt jagtbart med undtagelse af hjortevildtet. Paraderne på fyn er bestemt ikke beskedne, faktisk var det nærmest overdådigt, på niveau med den efterfølgende frokost. Det var tydeligt, at mærke at der var mere live i ænderne, nu hvor det var længere henne på året. 2 gråænder måtte lade livet for mine hagl og i det efterfølgende drev i skoven var der utrolig mange høje fasaner. Afstanden var nok i overkanten til min skydning, så jeg ventede til der kom en kok i den rigtige afstand, den endte til gengæld på paraden uden problemer. En dejlig dag var til ende.Januar:

2. Hadsund

15. Hvidbjerg


 
ForsideDanmarkSverigeTysklandCanada - BCSkotland